Ικανοποιούμε και τους πιο

ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Event

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Κάθε γάμος μένει ανεξίτηλος στην μνήμη μας για δύο κυρίως λόγους: την ομορφιά της νύφης και την επιτυχία της δεξίωσης που ακολουθεί της ιερής τελετής. Για τις γυναίκες είναι η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους. Για τους άντρες είναι το μυστήριο που τους κάνει να υποκλίνονται. Και οι δύο θέλουν αυτή τη μέρα όλα να φαίνονται και να είναι τέλεια. Με ειλικρινές ενδιαφέρον, η ομάδα του ‘Μαξίμ’ επιδιώκουμε πρώτα από όλα να «εισπράξουμε» μαζί τα χαμόγελα των προσκεκλημένων σας. Η έμπειρη επαγγελματική ομάδα του Μαξίμ Catering αναλαμβάνει τη δεξίωση του γάμου σας. Είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσει την εκδήλωση που ονειρεύεστε. Θέλουμε να νιώθετε απόλυτη σιγουριά όταν μαζί θα σχεδιάζουμε το μενού και την δεξίωσή σας και το αποτέλεσμα να δικαιώνει την εμπιστοσύνη σας.

Κέρασμα έξω από την

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το κέρασμα έξω απο την εκκλησία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για τους καλεσμένους γάμου ή βάπτισης καθώς μετα απο μια όμορφη και κατανυκτική τελετή, τους προσφέρρουμε ένα σνάκ ή ενα δροσιστικό ποτό που αποτελεί τον τέλειο επίλογο για μια τόσο σημαντική μέρα!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δίπλα σας σε κάθε

ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
FINGERFOOD

Event

COCTAIL PARTIES & FINGERFOOD

Ένα Cocktail party αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια γιορτή, ένα ρεβεγιόν ακόμα και μια δεξίωση γάμου. Το MAXIM Catering με μοναδικές γευστικές δημιουργίες finger food και τον ιδιόκτητο εξοπλισμό υψηλής αισθητικής θα οργανώσει ένα επιτυχημένο cocktail πάρτι για σας. Ζεστά ή κρύα, τα εδέσματα μας θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας, όχι μόνο με τη γεύση αλλά και με την εμφάνισή τους. Τα κοκτέιλ πάρτι δίνουν στη δεξίωση σας μία διακριτική πολυτέλεια, ενώ η διαμόρφωση του χώρου και η παρότρυνση του κοινού να κινείται στο χώρο συνδράμουν στη δημιουργία μίας ζωηρής, γεμάτης ενθουσιασμό εκδήλωσης.

Event

ΒΑΠΤΙΣΗ

Το μικρότερο μέλος της οικογένειάς σας μεγάλωσε λίγο! Η εκδήλωση για τη βάπτισή του πρέπει να ευωδιάζει και να έχει την αύρα της απόλυτης τρυφερότητας. Οι καλεσμένοι πρέπει να αντανακλούν τη λάμψη του νεοφώτιστου πρίγκιπα και να μιλούν με θαυμασμό για τη νεοφώτιστη πριγκίπισσα. Εξωτερικοί μας συνεργάτες μπορούν να αναλάβουν να μεταμορφώσουν το κτήμα ή τον χώρο σας σε έναν υπέροχο παιδότοπο. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές. Οι δεξιώσεις βάπτισης σχεδιάζονται με γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Θα ακούσουμε τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο σκηνικό, ιδανικό για τον πρώτο εορτασμό του πολυτιμότερου μέλους της οικογένειάς σας!

ΒΑΠΤΙΣΗ

Catering

ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
Συνέδρια

Catering

Συνεδρίων

Τα εταιρικά events αποτελούν κορυφαίας σημασίας εκδηλώσεις για μια επιχείρηση και οφείλουν να αντανακλούν το όνομα και το κύρος τους. Για ένα επικοινωνιακό, εκπαιδευτικό ή προωθητικό συνέδριο το MAXIM Catering αναλαμβάνει την υλοποίηση τροφοδοσίας του συνεδρίου σας με κύριο το μέλημα μας την ευχαρίστηση και χαλάρωση όλων των παρευρισκομένων. Με συνέπεια, πολυετή εμπειρία και πάθος για την δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών, σας παρέχουμε επίλεκτα μενού ,ώστε να παραθέσετε ένα αξιοζήλευτο συνέδριο με την πιο άρτια γαστρονομική νότα. Είναι γεγονός πως οποιασδήποτε μορφή εταιρικής εκδήλωσης, είτε πρόκειται για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας είτε για μια καθιερωμένη ή έκτακτη συνάθροιση πρέπει να αποπνέει μια αύρα σοβαρότητας, επαγγελματισμού αλλά και να επενδύεται από ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες για το πως μπορείτε να επιτύχετε κάτι τέτοιο.

Event

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Event

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Όπως σε κάθε νέο ξεκίνημά σας, είμαστε δίπλα σας για να τονίσουμε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή γευστικά και με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζει. Για τα εγκαίνια του καταστήματός σας ή για κάθε επαγγελματική εκδήλωση στο χώρο σας, το ΜAXIM Catering μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μενού σε μπουφέ και finger food, αλλά και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως μουσική επένδυση με επαγγελματίες DJ’s, ειδικό φωτισμό, πτυσσόμενες τέντες και ότι άλλο χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο event που αναμφίβολα θα συζητηθεί. Δίνουμε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωση των εγκαινίων του νέου σας χώρου με γαστρονομικές δημιουργίες φτιαγμένες για να ξετρελάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ