Γνωρίστε το

ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ

TO KTHMA

TO KTHMA
Κτημα maxim catering
Κτημα maxim catering
Κτημα maxim catering

Ως κτήμα γάμου αποτελεί  ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας , ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.
Σε μία καταπράσινη έκταση 8 στρεμμάτων,τα πανύψηλα δέντρα, οι καταρράκτες κι ο μοντέρνος φωτισμός συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Γάμοι, βαπτίσεις, πάρτυ αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν κατάφυτο εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι ή στην υπέροχα διακοσμημένη κλειστή αίθουσα σε περίπτωση που ο καιρός το επιβάλλει. 
Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική. Απολαύστε το ποτό σας στο ακατέργαστο ξύλινο stand δίπλα στον καταρράκτη. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στο χώρο προσδίδοντάς του μια αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.
Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το "σενάριο" της δικής σας Γαμήλιας δεξίωσης που θα ταιριάζει στις επιθυμίες σας και θα σφραγίσει με απόλυτη επιτυχία την επιλογή σας!